JIFFER Platform voor arbeidsbemiddeling

Onze producten evolueren tot een intelligent platform dat een revolutie zal veroorzaken van arbeidsbemiddeling door het proces volledig transparant te maken. Het ontdekt voor jou de volgende stap in je carrière.

Niet een banensite

JIFFER is geen banensite met vacatures en geen database met CV’s. Er is geen zoekbox voor vacatures. Het is géén nieuwe Monsterboard, Indeed, of LinkedIn. Deze bestaande platformen bieden alleen gepubliceerde vacatures, die veelal tegen betaling geplaatst zijn. Maar de meerderheid van posities bij bedrijven wordt niet ingevuld via een gepubliceerde vacature. Ze worden intern ingevuld, via collega’s, vrienden en familie. De realiteit is: verreweg de meeste vacatures zijn niet te vinden op het internet.

Van zoeken naar voorstellen

JIFFER’s voorstellen zijn niet beperkt tot gepubliceerde vacatures. Het geeft je een functieprofiel als volgende stap in je carrière. Wanneer je aangeeft dat dit profiel bij je past brengt het je in contact met bedrijven die een vacature hebben die bij dit profiel past. Gepubliceerd of niet.

Je gaat niet naar JIFFER, JIFFER komt naar you.

Je gegevens worden niet verkocht

Er is ook geen zoekbox voor profielen. Er staan geen CV’s op JIFFER die kunnen worden gekopieerd, misbruikt of verhandeld. Je persoonlijke gegevens worden slechts gebruikt om je volgende stap te vinden. Bedrijven worden kandidaten aangeboden waarvan JIFFER denkt dat ze bij hun passen. Zij zien wel jouw gegevens.

Gratis arbeidsbemiddeling

In lijn met onze visie van volledige transparantie is de arbeidsbemiddeling en het voorstel voor je volgende carrièrestap volledig gratis. Als er een bedrijf in je is geïnteresseerd dan bieden we hen jouw naam gratis aan. Je bent vrij het bedrijf direct te benaderen, en zij zijn vrij jou te benaderen.

JIFFER biedt extra diensten aan om het proces efficiënter te maken en de kans op succes te vergroten. Het is aan jou om deze diensten af te nemen en per dienst te betalen. Dit geldt voor zowel bedrijven als kandidaten.