Investeerders

JIFFER is gestart in juni 2014 en is sindsdien bezig met software ontwikkeling die geleidelijk een revolutie zal betekenen in de arbeidsmarkt.

Kennis

We nemen een unieke positie in, omdat we onze software producten kunnen uitzetten, evalueren en tunen bij een gevestigd recruitment bureau dat sinds 2003 bestaat. Samen hebben we een ruime hoeveelheid verrijkte functieprofielen en CV’s verzameld, bestaande uit 25 jaar functies en carrièrebewegingen.

We weten hoe een recruiter denkt en werkt. We weten wanneer en waarom het vinden van passend personeel mislukt. We voorzien dat de huidige recruitment systemen en verdienmodellen niet meer passen bij de arbeidsmarkt van de toekomst.

Revolutionair patform

Met deze combinatie van kennis van de recruitment industrie, de beschikbare data, onze technische expertise, en de snelle ontwikkelingen en vorderingen in data science en kunstmatige intelligentie zijn we op weg om de recruitment processen effectief te automatiseren.

Al deze zaken zijn van vitaal belang voor het ontwikkelen van een succesvol platform.

Bedrijfsresultaat

Als gevolg hiervan is het ons gelukt de opbrengst van ons bedrijf te vergroten met 95% in 2015, en we voorzien een vergelijkbare groei in 2016.

De financiëring van JIFFER wordt gedaan door de oprichters, haar partner in de ontwikkeling, en de werknemers. De OPEX loopt op tot €201.000,- terwijl de H-CAPEX groeit tot €290.000,- tegen het eind  van 2016. Op dat moment zal er bijna een half miljoen euro zijn geïnvesteerd.

In 2015 heeft de Nederlandse Staat JIFFER een subsidie toegekend voor haar R&D activiteiten, en de verwachting is dat dit wordt verlengt in 2016.